Het team van Natureluur

We werken met gediplomeerde pedagogisch medewerkers met minimaal mbo-niveau 3. Naast hun passie voor het werken met kinderen hebben zij allemaal affiniteit met de natuur, zijn ze graag buiten, zijn ze creatief en avontuurlijk en zijn ze niet bang om vies te worden.

Natureluur werkt ook graag samen met stagiaires. We zijn een erkend leerbedrijf voor pedagogisch werk niveau 3 en 4. Dit betekent dat we stagiaires aannemen van de opleidingen pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 en niveau 2. Maar ook HBO stagiaires kunnen bij ons terecht. Al onze pedagogisch medewerkers, stagiaires en vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

 

Aukje

Eigenaar en oprichter

 

Mijn naam is Aukje. Ik ben geboren in Weert en inmiddels al meer dan 10 jaar woonachtig in Neeritter, Gemeente Leudal, waar ik woon met mijn man en onze drie kinderen, Lieve, Nova, en Ravi, onze katten, honden en kippen. Vanuit mijn passie voor kinderopvang, mijn kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen en door het graag buiten zijn is Natureluur ontstaan.

 

Ruim 20 jaar heb ik in verschillende functies gewerkt binnen de kinderopvang. Deze ervaring kan ik nu goed inzetten in Natureluur. Ik heb ervaren dat buiten zijn, in contact met de natuur en dieren, mij zoveel plezier, voldoening, maar ook rust geeft dat ik dat gevoel heel graag wil overbrengen op een nieuwe generatie jonge mensen. Veel kinderen zijn tegenwoordig zoveel binnen, op de Ipad of ze kijken tv. Dat heb ik ook gezien bij mijn eigen kinderen. Pas als je ze buitenspel en natuur aanbiedt, ze meeneemt naar het bos, ze aanmoedigt om een hut te bouwen, bladeren te verzamelen, in een plas te stampen of op ontdekkingstocht te gaan, kun je samen met hen het plezier van de natuur delen. Omdat de meeste mensen druk zijn met werk of met studie schieten helaas uitstapjes naar het bos er wel eens bij in. Daarom is groene kinderopvang zo fijn. Bij Natureluur weet je, als ouder, dat je kind iedere dag veel buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes, veel leert over de omgang met de natuur en aan het einde van de dag met gezonde rode wangen mee naar huis gaat. Daarbij geven we de kinderen de boodschap mee dat je zuinig moet zijn op de natuur omdat we deze ervaringen ook weer aan hun kinderen mee willen geven. Niet onbelangrijk dus.

Wij hopen jullie te verwelkomen bij Natureluur!


Frederick

Eigenaar

 

Hallo‭, ‬ik ben Frederick‭, ‬getrouwd met Aukje en wij delen dezelfde heerlijke kinderen‭. ‬Door Aukje ben ik mij in kinderopvang gaan‭ ‬interesseren‭. ‬Vooral de combinatie met het buiten zijn‭, ‬de natuurbeleving en het gevoel van avontuur spreekt mij aan‭.‬ In mijn studententijd heb ik gekozen voor de sportopleiding CIOS‭, ‬maar daarna ben ik in de keukenbranche 'gerold'‭. ‬Na jaren gewerkt te hebben als ondernemer in deze branche‭, ‬heb ik ondervonden dat het begeleiden van mensen en met name de omgang met kinderen in hun hun vrije tijd veel beter past bij mij‭.‬

Ik combineer Natureluur met een baan als instructeur bij een waterskibaan en als toezichthouder bij een groot subtropisch zwembad‭. ‬Ik heb gemerkt hoe fijn het is voor kinderen om buiten te zijn en wat de natuur kan bieden aan kinderen om vrij te spelen‭, ‬ontdekken‭, ‬experimenteren en avontuur‭. ‬Vol overtuiging weet ik dat Natureluur als groene opvang een bijdrage kan leveren aan een gezonde ontwikkeling en een ontspannen kind vol leuke en stoere
                                                            herinneringen‭.‬ 
Tot ziens bij Natureluur‭!‬


Coby

Pedagogisch medewerker / locatieverantwoordelijke

 

Hallo lieve Allemaal, Ik ben Coby en moeder van 3 kinderen  Bram, Veerle en Aukje.  Samen  zijn wij woonachtig met onze honden en katten in het bosrijke Leudal. Na mijn Verzorgende/pedagogische en agrarische opleidingen ben ik vanaf 1990 werkzaam geweest in de Kraamzorg, ouderenzorg en de laatste 9 jaar in de Kinderopvang.  Op dit moment werk ik naast Natureluur ook als groepsbegeleider bij een Zorgboerderij in Heythuysen voor jongvolwassenen met een beperking.  Als moeder ben ik heel betrokken geweest met jonge kinderen in speciaal onderwijs. Ik ben op gegroeid op het boerenerf en ben dus graag buiten bezig in de natuur en ik hou van het zorgen voor dieren. Ik vind buiten zijn voor kinderen zo belangrijk omdat ruimte en natuur zoveel rust geeft, maar ook dat ze lekker hun energie kwijt kunnen en zoveel  kunnen ontdekken, wat ik zelf als kind ook zo heb mogen ervaren. Daarom vind ik het concept van Natureluur zo mooi!  En daarom ben ik dankbaar dat ik mijn passie mag delen samen met een super team. Liefs en tot gauw.   


Juul

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal!

 Ik ben Juul Driessen en woon in het prachtige Baarlo. Ik heb als allereerst de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Hier heb ik een aantal jaren met plezier in gewerkt op verschillende afdelingen en doelgroepen. Ik werkte op een revalidatie centrum toen ik erachter kwam hoe belangrijk het voor mij is om mijn patiënten te zien herstellen, groeien en zich te ontwikkelen. Helaas merkte ik ook dat ik dit niet genoeg kon vinden in de verpleegkunde. Vandaar dat ik van vak veranderd ben en in de kinderopvang ben gaan werken! Dit was voor mij ook een snelle keuze aangezien ik ook al een aantal jaren leider ben bij Jong Nederland en dit met ontzettend veel plezier doe. Ik heb bij een andere kinderopvang mijn opleiding gevolgd en miste daar toch nog het stukje Jong Nederland. Het buiten spelen, de bossen in gaan, van niets – iets maken, omgaan met dieren, ontdekken en creëren. Tot dat ik Natureluur tegen kwam. Ik heb toen gesolliciteerd en voila..! Ik mag nu deel uit maken van een kinderopvang waar ik helemaal achter kan staan! Ik zie er naar uit om mijn passie voor het werken met kinderen en de natuur te kunnen combineren en een hele leuke tijd te beleven met jullie allemaal! Tot snel!   


Jacqueline

Pedagogisch medewerker / pedagogisch coach


Hallo, Mijn naam is Jacqueline. Ik ben geboren en getogen in Neeritter en woon hier met mijn echtgenoot en twee volwassen kinderen. Ruim 25 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt, als leerkracht in de laagste groepen. Hier heb ik ervaren hoe belangrijk buitenspel en natuurbeleving zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren zo op een ontdekkende manier over planten en dieren en hun creativiteit wordt gestimuleerd. Hun sociale ontwikkeling oefenen ze in het samenspel en hun verantwoordelijkheidsgevoel voor de natuur kan groeien. Natuurlijk komt het hun gezondheid en welbevinden ten goede.  Mijn baan in het onderwijs heb ik opgezegd maar ik wil heel graag met kinderen blijven werken. Ik vind het dan ook erg leuk om dit bij Natureluur te mogen doen. Daarnaast ben ik ook de pedagogisch coach voor Natureluur. Ik ben erg onder de indruk van de visie van Natureluur, de ongedwongen sfeer waarin kinderen samen spelen en zeker ook de prachtige ligging in het Leudal. Het team bestaat uit een groep professionele mensen die hun visie met veel enthousiasme uitdragen waardoor ik in korte tijd ervaren heb dat kinderen het fijn hebben hier! Tot ziens bij Natureluur!    


Mariette

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Mariëtte en ben woonachtig in Heel‭. ‬Ik heb een lieve man en twee volwassen dochters‭, ‬Robin en Merle‭, ‬die beiden zijn opgegroeid in de mooie omgeving van Het Leudal‭, ‬waar wij 17‭ ‬jaar gewoond hebben in Haelen‭.‬ ‬

In Leudal werk ik al vanaf 1995‭ ‬met veel passie in de kinderopvang‭, ‬waar in 1998‭ ‬gestart werd met de eerste BSO in deze regio‭. ‬Hier heb ik veel kinderen mogen begroeten‭, ‬mogen begeleiden en zien opgroeien‭. ‬Ik ben dan ook reuze blij dat ik nog steeds kinderen onder mijn hoede mag nemen in dit voor mij zo geliefde gebied‭.‬

Natureluur is voor mij een geweldige kans om dit op een wel heel bijzondere en mooie plek te mogen waar maken‭. ‬Door het team van‭ ‬Aukje te komen versterken kan ik mij blijven inzetten kinderen te laten genieten van hun vrije uurtjes buiten schooltijd‭...  ‬en‭ ‬waar kan dat beter dan midden in het bos‭, ‬waar het buitengebied een avontuurlijke speelplaats is‭. Ik hoop jullie te ontmoeten bij Natureluur‭... ‬


Roos

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Roos. Ik woon in het witte stadje Thorn. Hier woon ik met mijn ouders en broer. Mijn hobby's zijn voetballen en fitnessen. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS als sport en bewegings coördinator en Buurt onderwijs en sport medewerker. Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen op de basisschool en daar de gymlessen mogen verzorgen. Ook heb ik in de vakanties bij de Roompot stage gelopen bij het animatie team. Ik vind het belangrijk dat kinderen niet alleen maar binnen zitten maar ook lekker actief bezig kunnen zijn. Wat ik zo mooi vind bij natureluur is dat de kinderen in de natuur op ontdekking uitgaan en creatief bezig kunnen zijn. ik vind het dan ook leuk om dit samen met de kinderen te doen en er een leuke tijd van te maken na een dag school!

Groetjes en tot ziens!


Senna

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal,

Ik ben Senna, woonachtig in Roggel. Ik woon samen met mijn vader, moeder en 2 broers. We hebben 1 hond, 2 katten, 7 kippen en 1 haan. Super gezellige boel dus :)  Ik doe de BBL opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 in Eindhoven. Op woensdag ga ik naar school en op de overige dagen werk ik met veel plezier bij Natureluur. Het mooie vind ik het contact met de kinderen en de natuur, en hen hierbij te begeleiden. Er is zoveel moois te ontdekken. Verder heb ik als hobby's voetbal, ben ik Jong Nederland leidster en ben ik graag buiten in onze tuin en wei met onze beestjes. 

Groetjes Senna


Ilse

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Ilse en samen met mijn man Roel woon ik in Grathem. Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Natureluur en het werken met jonge kinderen is waar mijn hart ligt. De spontaniteit, eerlijkheid, humor, en het enthousiasme van de kinderen geven mij iedere dag opnieuw weer een heerlijke werkdag. Het geeft mij een goed gevoel om een 

positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jonge kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van het maken van mooie natuurwandelingen. Het is daarom extra mooi dat ik mijn liefde voor de natuur en het buiten zijn kan combineren met het leukste beroep dat er is: werken in de kinderopvang.  Naast actief bezig zijn in de natuur hou ik van het maken van uitdagende reizen, op z’n tijd een lekker hapje te gaan eten en leuke dingen te ondernemen met vrienden. 


Martine

Pedagogisch medewerker

 

Beste ouders, 

Graag stel ik me aan jullie voor als pedagogisch medewerker bij Natureluur.

Ik zal vanaf 13 augustus 2019 werkzaam zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag op de locatie vlindertuin.

Mijn naam is Martine en ik ben woonachtig in Haelen. Ik woon daar samen met mijn man Patrick, onze 3 kinderen (Jiri, Indi en Davi) en een aantal huisdieren. Naast mijn passie voor kinderen ben ik graag volop bezig met van alles en nog wat. Ik ben eigenaresse van Eerlijk voelt Heerlijk, een webwinkel met (h)eerlijke kinderkleding. Verder informeer ik (aanstaande) ouders over het gebruik van wasbare luiers. Mijn ontspanning vind ik in sporten; wandelen, hardlopen, bootcamp. Na 15 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben vroeg Aukje me heel concreet om voor Natureluur te komen werken en ik heb daar met heel mijn hart JA op gezegd. De visie die ze bij Natureluur uitdragen voel ik ook vanbinnen. Ik voelde al langere tijd dat het onderwijssyteem waarin wij zitten mij steeds minder goed paste, of dat ik minder goed in het systeem pas. Het is maar net hoe je het wilt zien. Het werken met kinderen doe ik vanuit mijn hart. Ik ben ervan overtuigd dat in elk kind een pure ontwikkelkracht aanwezig is en dat het aan ons is om onze kinderen daarin te begeleiden. Ik vind het dan ook heel fijn dat ik mag ZIJN met jullie kinderen en begin vol passie en energie bij Natureluur! Tot snel! Vriendelijke groetjes, Martine 


Diana

Pedagogisch medewerker

 

Hallo! mijn naam is Diana, en woon in het prachtige Sint Joost. Ik heb 1 kat, 2 katers en nog 2 hondjes. Andere lievelingsdieren zijn koeien, varkentjes en geiten. Sinds dit schooljaar ben ik begonnen aan de BBL opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker in Roermond. Op maandag heb ik school en de andere 4 dagen ben ik te vinden bij het super toffe Natureluur! Tot gauw! Groetjes, Diana 


Megan

Pedagogisch medewerker / BSO coördinator

 

Hallo Allemaal! 

Mijn naam is Megan. Samen met mijn ouders woon ik in Haelen. In augustus 2019 dit heb ik mijn diploma van de opleiding pedagogiek mogen ontvangen. In mijn vrije tijd sport ik graag veel bij buitengewoon sportief in Buggenum. 

In mijn stage jaren heb ik ervaring op mogen doen in het basisonderwijs, dagbesteding op een gedragsgroep en dagbesteding in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik ontzettend veel mogen leren. Vanaf 21 oktober 2019 ben ik werkzaam bij het mooie natureluur. Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen ontdekkend kunnen leren en vooral actief bezig zijn. Maar ook dat kinderen lekker kunnen spelen en gewoon kind kunnen en mogen zijn. Het contact met kinderen vind ik ontzettend leuk en dit zeker in combinatie met deze mooie groene opvang. 

Ik zie jullie bij Natureluur! Groetjes Megan


Rick

Pedagogisch medewerker

 

Hallo, Mijn naam is Rick. Ik ben woon al geheel mijn leven in het pittoreske Thorn.  Hier ben ik ook opgegroeid samen met mijn jongere broer en zus.

In mijn vrije tijd ben ik jeugdleider geweest en heb dat altijd met plezier gedaan.

Ik merkte dat het buiten zijn/spelen veel te bieden heeft in de ontwikkeling van een kind.

Verder hou ik van reizen, sporten, opstap gaan en natuurlijk van lekker eten samen met mijn vriendin.

Per 1 november 2019 ben ik werkzaam binnen Natureluur.

Voorheen heb ik geruime tijd gewerkt binnen de kinderopvang en ben blij met de kans die mij nu geboden wordt.

 Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Groet, Rick


Sanne

Pedagogisch medewerker

 

Hoi, mijn naam is Sanne en ik ben woonachtig in Haelen. Ik ben sindskort werkzaam bij Natureluur. Afgelopen jaar heb ik hier mijn stage mogen afronden en heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker in ontvangst mogen nemen. Het werken met kinderen geeft mij een goed gevoel, Want hoe leuk is het om kinderen te mogen begeleiden in de eigen ontwikkeling Ik merkte al meteen dat ik het geweldig vond dat de kinderen zoveel in contact stonden met de natuur en hier ook op ontdekking uit konden gaan.  

Tot snel bij Natureluur! 


Steffi

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Steffi en ik woon in Weert.

Thuis hebben we 2 hele lieve hondjes en 1 kat.

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Natureluur. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen en op deze manier kunnen ontdekken. Verder vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn met de kinderen. Buiten het werk om is mijn hobby voetballen. Natuurlijk ga ik ook graag gezellig dingen ondernemen met mijn vriend en met mijn vriendinnen. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Natureluur!

Liefs, Steffi


Myrna

Pedagogisch medewerker

 

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Natureluur! Mijn naam is Myrna en ik woon in Roermond. In 2017 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4. Vervolgens ben ik gestart aan de opleiding Pedagogiek waar ik ontzettend veel plezier aan beleef. Sinds 2017 ben ik als stagiaire begonnen en vervolgens aangenomen als werknemer. Ik ben vooral te vinden bij Natureluur tijdens de vakanties. Ik vind het ontzettend leuk om te werken met kinderen en vind het heerlijk dat we zoveel buiten kunnen en mogen zijn. Het aangaan van stabiele pedagogische relaties met de kinderen zie ik als erg waardevol. Ik steek hier veel tijd in door oprechte interesse te tonen, beschikbaar te zijn en verder te kijken dan het zichtbare gedrag. In het contact met kinderen wordt mijn enthousiasme en speelsheid geprikkeld en vind ik het een uitdaging om er zo'n leuk mogelijke dag van te maken met hen. In mijn vrije tijd zit op op turnen, ga ik graag skiën en kook ik erop los. Mocht je nog vragen hebben mag je deze altijd aan mij stellen. 

Hopelijk tot snel en een fijne dag! Vriendelijke groetjes, Myrna 

 


Ons BSO team!