Het team van Natureluur

We werken met gediplomeerde pedagogisch medewerkers met minimaal mbo-niveau 3. Naast hun passie voor het werken met kinderen hebben zij allemaal affiniteit met de natuur, zijn ze graag buiten, zijn ze creatief en avontuurlijk en zijn ze niet bang om vies te worden.

Natureluur werkt ook graag samen met stagiaires. We zijn een erkend leerbedrijf voor pedagogisch werk niveau 3 en 4. Dit betekent dat we stagiaires aannemen van de opleidingen pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 en niveau 2. Maar ook HBO stagiaires kunnen bij ons terecht. Al onze pedagogisch medewerkers, stagiaires en vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

 

Aukje

Eigenaar en oprichter

 

Mijn naam is Aukje. Ik woon in Weert samen met mijn man en onze drie kinderen, Lieve, Nova, en Ravi, onze katten en honden. Vanuit mijn passie voor kinderopvang, mijn kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen en door het graag buiten zijn is Natureluur ontstaan.

 

Ruim 20 jaar heb ik in verschillende functies gewerkt binnen de kinderopvang. Deze ervaring kan ik nu goed inzetten in Natureluur. Ik heb ervaren dat buiten zijn, in contact met de natuur en dieren, mij zoveel plezier, voldoening, maar ook rust geeft dat ik dat gevoel heel graag wil overbrengen op een nieuwe generatie jonge mensen. Veel kinderen zijn tegenwoordig zoveel binnen, op de Ipad of ze kijken tv. Dat heb ik ook gezien bij mijn eigen kinderen. Pas als je ze buitenspel en natuur aanbiedt, ze meeneemt naar het bos, ze aanmoedigt om een hut te bouwen, bladeren te verzamelen, in een plas te stampen of op ontdekkingstocht te gaan, kun je samen met hen het plezier van de natuur delen. Omdat de meeste mensen druk zijn met werk of met studie schieten helaas uitstapjes naar het bos er wel eens bij in. Daarom is groene kinderopvang zo fijn. Bij Natureluur weet je, als ouder, dat je kind iedere dag veel buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes, veel leert over de omgang met de natuur en aan het einde van de dag met gezonde rode wangen mee naar huis gaat. Daarbij geven we de kinderen de boodschap mee dat je zuinig moet zijn op de natuur omdat we deze ervaringen ook weer aan hun kinderen mee willen geven. Niet onbelangrijk dus.

Wij hopen jullie te verwelkomen bij Natureluur!


Frederick

Eigenaar

 

Hallo‭, ‬ik ben Frederick‭, ‬getrouwd met Aukje en wij delen dezelfde heerlijke kinderen‭. ‬Door Aukje ben ik mij in kinderopvang gaan‭ ‬interesseren‭. ‬Vooral de combinatie met het buiten zijn‭, ‬de natuurbeleving en het gevoel van avontuur spreekt mij aan‭.‬ In mijn studententijd heb ik gekozen voor de sportopleiding CIOS‭, ‬en nadat ik vervolgens mijn diploma op de MEAO behaald had ben ik in de keukenbranche 'gerold'‭. ‬Na jaren gewerkt te hebben als ondernemer in deze branche‭, ‬heb ik ondervonden dat het begeleiden van mensen en met name de omgang met kinderen in hun hun vrije tijd veel beter past bij mij‭.‬

Ik combineer Natureluur met een baan als instructeur bij de waterskibaan in Weert. ‬Ik heb gemerkt hoe fijn het is voor kinderen om buiten te zijn en wat de natuur kan bieden aan kinderen om vrij te spelen‭, ‬ontdekken‭, ‬experimenteren en avontuur‭. ‬Vol overtuiging weet ik dat Natureluur als groene opvang een bijdrage kan leveren aan een gezonde ontwikkeling en een ontspannen kind vol leuke en stoere herinneringen‭.‬ Tot ziens bij Natureluur‭!‬


Coby

Locatiehoofd kdv de Vlindertuin / Pedagogisch medewerker

 

Hallo lieve Allemaal, Ik ben Coby en moeder van 3 kinderen Bram, Veerle en Aukje.  Samen zijn wij woonachtig met onze honden en katten in het bosrijke Leudal. Na mijn Verzorgende/pedagogische en agrarische opleidingen ben ik vanaf 1990 werkzaam geweest in de Kraamzorg en ouderenzorg. Inmiddels werk ik vanaf 2008 in de kinderopvang.  Als moeder ben ik heel betrokken geweest met jonge kinderen in speciaal onderwijs. Ik ben op gegroeid op het boerenerf en ben dus graag buiten bezig in de natuur en ik hou van het zorgen voor dieren. Ik vind buiten zijn voor kinderen zo belangrijk omdat ruimte en natuur zoveel rust geeft, maar ook dat ze lekker hun energie kwijt kunnen en zoveel  kunnen ontdekken, wat ik zelf als kind ook zo heb mogen ervaren. Daarom vind ik het concept van Natureluur zo mooi!  En daarom ben ik dankbaar dat ik mijn passie mag delen samen met een super team. Liefs en tot gauw.   


Juul

Locatiehoofd BSO de Koeberg / Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal!

Leuk dat je even kijkje neemt naar ons team. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Juul en woon in Baarlo. Ik heb voor dat ik in de kinderopvang ging werken altijd gewerkt als verpleegkundige. Maar door mijn vrijwilligers werk als leiding bij Jong Nederland Baarlo kwam ik er achter dat mijn roeping licht bij het werken met kinderen in plaats van de gezondheidszorg. Ik woon lekker klein aan de rand van een bos. Heerlijk, want ik ben heel graag buiten en dicht bij de natuur. Dat maakt ook waarom ik mijn werk bij Natureluur zo leuk vind! Ik kan mijn passie voor werken met kinderen en de natuur heel mooi combineren hier.

Niks zo mooi als kinderen die helemaal in hun spel opgaan in de natuur. Zo word een bos plotseling een enorm kasteel met gigantische zuilen, of verandert een kuil in de grond in een ware ondergrondse hut met verschillende kamers. Ook vinden de kinderen kriebelbeestjes die hele levensverhalen hebben en echte diamanten in de grond met stukjes goud erin. De verbeelding kent geen einde in de natuur. En als je het aan mij vraagt is dat een van de belangrijkste lessen die we de kinderen mee kunnen geven. De kunde om van niets, iets te kunnen maken. Een goed ondersteuning om de kinderen toekomst bestendig te maken. Verder vind ik het leuk om vuurtjes te maken met de kinderen, hutten te bouwen, op tocht te gaan met de gocabs, lekker te modderen, creatief bezig te zijn met natuurlijke materialen en nog veel meer!

Ik ben werkzaam bij BSO de Koeberg in Baarlo. Ik ben er nagenoeg iedere dag om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding hebben en erbij ongedwongen kunnen leren over de natuur in al z’n aspecten. We hebben al een gezellige groep kinderen en pmérs bij de Koeberg. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Juul


Megan

Locatiehoofd BSO-peutertuin de Vlindertuin / Pedagogisch medewerker

 

Hallo Allemaal! 

Mijn naam is Megan. En sinds december 2022 woon ik in Kelpen- Oler. In augustus 2019 dit heb ik mijn diploma van de opleiding pedagogiek mogen ontvangen. In mijn vrije tijd sport ik graag veel bij Outpost Gym Buggenum. 

In mijn stage jaren heb ik ervaring op mogen doen in het basisonderwijs, dagbesteding op een gedragsgroep en dagbesteding in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik ontzettend veel mogen leren. Vanaf 21 oktober 2019 ben ik werkzaam bij het mooie Natureluur. Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen ontdekkend kunnen leren en vooral actief bezig zijn. Maar ook dat kinderen lekker kunnen spelen en gewoon kind kunnen en mogen zijn. Het contact met kinderen vind ik ontzettend leuk en dit zeker in combinatie met deze mooie groene opvang. Kortom ik werk hier al een hele tijd met heel veel plezier! Ik ben werkzaam op de peutertuin, de woensdag op de vlindergroep en bso de vlindertuin!

Ik zie jullie bij Natureluur! Groetjes Megan

 


Jacqueline

Pedagogisch- en VVE-coach / Pedagogische medewerker 


Hallo, Mijn naam is Jacqueline. Ik ben geboren en getogen in Neeritter en woon hier met mijn echtgenoot. We hebben twee volwassen kinderen die inmiddels zijn uitgevlogen.

Ruim 25 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt, als leerkracht in de laagste groepen.

Hier heb ik ervaren hoe belangrijk buitenspel en natuurbeleving zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren zo op een ontdekkende manier over planten en dieren en hun creativiteit wordt gestimuleerd. Hun sociale ontwikkeling oefenen ze in het samenspel en hun verantwoordelijkheidsgevoel voor de natuur kan groeien. Natuurlijk komt het hun gezondheid en welbevinden ten goede. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang en mocht ik bij Natureluur komen werken. In eerste instantie als pedagogisch medewerker en daarnaast ook als pedagogisch coach. Ik ben erg onder de indruk van de visie van Natureluur, de ongedwongen sfeer waarin kinderen samen spelen en zeker ook de prachtige ligging in het Leudal. Het team bestaat uit een groep professionele mensen die hun visie met veel enthousiasme uitdragen waardoor ik kan zeggen dat kinderen het fijn hebben hier! 

Tot ziens bij Natureluur!       


Mariette

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Mariëtte en ben woonachtig in Heel. Samen met mijn man en 2 dochters heb ik 17 jaar mogen genieten van het bosrijke en mooie Leudal waar mijn dochters een prachtige jeugd hebben gehad in Haelen. In Leudal werk ik al vanaf 1995 in de kinderopvang waar in 1998 gestart werd met de eerste BSO in deze regio. Hier heb ik veel kinderen mogen begroeten, mogen begeleiden en zien opgroeien. Ik ben dan ook reuze blij dat ik vanaf de start van Natureluur kinderen onder mijn hoede mag nemen in dit voor mij zo geliefde gebied. Natureluur is voor mij een geweldige kans om dit op een wel heel bijzondere en mooie plek te mogen waar maken. Ik wil mij graag blijven inzetten om kinderen op onze BSO te laten genieten van hun vrije uurtjes buiten schooltijd en waar kan dat beter dan midden in het bos, waar het buitengebied één grote speelplaats is. Inmiddels ben ik een trotse oma en genieten mijn kleinkinderen net als ik volop van de prachtige omgeving en mogelijkheden die Natureluur te bieden heeft en dat zijn er enorm veel. Al met al ben ik een gelukkig mens om deel te mogen uitmaken van een fijn, professioneel en creatief team en de begeleiding op me mag nemen van  jullie fantastische kinderen… Ik hoop jullie  en jullie kinderen nog heel lang te mogen begroeten.


Roos

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Roos. Ik kom uit Thorn en ik heb twee hondjes Rocky en Rexx. Mijn hobby is voetballen. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS als sport- en beweging coördinator en Buurt onderwijs- en sportmedewerker. Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen op de basisschool en daar de gymlessen mogen verzorgen. Nu doe ik de studie Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 BBL bij KDV De Kleine Boertjes in Haler. Ik vind het belangrijk dat kinderen niet alleen maar binnen blijven zitten maar ook lekker actief buiten bezig kunnen zijn. Wat ik zo mooi vind aan Natureluur is dat de kinderen in de natuur op ontdekking gaan en creatief bezig kunnen zijn. Ik vind het dan ook leuk om dit samen met de kinderen te doen en er een leuke dag van te maken. Groetjes en tot ziens!


Senna

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal,

Ik ben Senna, woonachtig in Roggel. Ik woon samen met mijn vader, moeder en 2 broers. We hebben 1 hond, 2 katten, 7 kippen en 1 haan. Super gezellige boel dus :)  Ik doe de BBL opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 in Eindhoven. Op woensdag ga ik naar school en op de overige dagen werk ik met veel plezier bij Natureluur. Het mooie vind ik het contact met de kinderen en de natuur, en hen hierbij te begeleiden. Er is zoveel moois te ontdekken. Verder heb ik als hobby's voetbal, ben ik Jong Nederland leidster en ben ik graag buiten in onze tuin en wei met onze beestjes. 

Groetjes Senna


Ilse

Praktijkopleider / Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Ilse en samen met mijn man Roel woon ik in Grathem. Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Natureluur en het werken met jonge kinderen is waar mijn hart ligt. De spontaniteit, eerlijkheid, humor, en het enthousiasme van de kinderen geven mij iedere dag opnieuw weer een heerlijke werkdag. Het geeft mij een goed gevoel om een 

positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jonge kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van het maken van mooie natuurwandelingen. Het is daarom extra mooi dat ik mijn liefde voor de natuur en het buiten zijn kan combineren met het leukste beroep dat er is: werken in de kinderopvang.  Naast actief bezig zijn in de natuur hou ik van het maken van uitdagende reizen, op z’n tijd een lekker hapje te gaan eten en leuke dingen te ondernemen met vrienden. 


Diana

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Diana Janssen. Sinds juli 2022 ben ik verhuisd van Sint Joost naar Egchel om te gaan samen wonen met mijn vriend. In 2019 ben ik bij Natureluur mogen beginnen als BBL'er, dit heb ik in juni 2022 hier mogen afronden met een mooi diploma. Ik ben 5 dagen per week te vinden bij Natureluur op verschillende locaties: in Haelen, Haler en Heythuysen. Ik werk met ontzettend veel plezier bij deze mooie groene opvang. De dieren, de natuur, de eenvoudige dingen wat je buiten kunt vinden, ontdekken en experimenteren past helemaal bij mij. Verder vind ik het ook leuk om lekker te bakken, knuffelen met de hondjes en katten van mijn ouders, hiphop dansles, creatief bezig zijn, leuke dingen dingen doen met mijn familie en vriend(en).

Hopelijk tot snel bij Natureluur, liefs Diana

Fenne

Pedagogisch medewerker

 

Hallo!

Mijn naam is Fenne. Ik woon sinds mei 2022 samen met mijn vriend Rob en onze katten Odin en Freya in Holtum. Ik ben in 2021 afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. In mijn eerste jaar heb ik een half jaar stage mogen lopen bij Natureluur, wat bofte ik met deze mooie werkplek en hele fijne collega’s. Ik kwam al snel tot de conclusie dat de mooie visie van Reggio Emilia, helemaal bij mij als persoon paste. Ik had dan ook het geluk dat ik in mijn 3de jaar opnieuw welkom was bij Natureluur. Nu ben ik al meer dan een jaar werkzaam binnen Natureluur.

Ik vind het mooi dat de kinderen bij Natureluur leren, dat je alles wat binnen gedaan kan worden ook buiten kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan boekjes lezen, tekenen, met de auto’s door de modder rijden, noem het maar op. Ik vind het belangrijk dat kinderen leren, dat je nooit te oud bent om buiten te spelen. De natuur blijft je verrassen maar ook uitdagen om net een stapje verder te gaan.

 

Lieve groetjes en tot snel!


Sanne

Pedagogisch medewerker

 

Hoi, mijn naam is Sanne. In juli 2020 heb ik mijn diploma pedagogisch werker in ontvangst mogen nemen. Het jaar hiervoor heb ik de kans gehad om stage te mogen lopen bij het mooie Natureluur en zo kwam ik erachter dat de visie die ze uitdroegen helemaal bij mij past. Het werken met kinderen geeft mij een ontzettend goed gevoel, want hoe leuk is het om kinderen te mogen begeleiden in de eigen ontwikkeling en te mogen meemaken hoe ze de wereld ontdekken. Ik merkte al meteen dat ik het geweldig vond dat de kinderen zoveel in contact stonden met de natuur, hier creatief konden zijn en op ontdekking uit konden gaan.

 

Tot snel bij Natureluur! 


Rick

Locatiehoofd BSO / pedagogisch coach / Pedagogisch medewerker

 

Hallo, Mijn naam is Rick. Ik  heb mijn hele leven gewoond in het pittoreske Thorn.  Hier ben ik ook opgegroeid samen met mijn jongere broer en zus. Inmiddels ben ik verhuisd naar Ittervoort.

In mijn vrije tijd ben ik jeugdleider geweest en heb dat altijd met plezier gedaan.

Ik merkte dat het buiten zijn/spelen veel te bieden heeft in de ontwikkeling van een kind.

Verder hou ik van reizen, sporten, opstap gaan en natuurlijk van lekker eten samen met mijn vriendin.

Per 1 november 2019 ben ik werkzaam binnen Natureluur.

Voorheen heb ik geruime tijd gewerkt binnen de kinderopvang en ben blij met de kans die mij nu geboden wordt.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Groet, Rick


Steffi

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Steffi en ik woon in Weert.

Thuis hebben we 2 hele lieve hondjes en 1 kat.

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Natureluur. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen en op deze manier kunnen ontdekken. Verder vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn met de kinderen. Buiten het werk om is mijn hobby voetballen. Natuurlijk ga ik ook graag gezellig dingen ondernemen met mijn vriend en met mijn vriendinnen. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Natureluur!

Liefs, Steffi


Diana

Pedagogisch medewerker

 

Lieve allemaal,

Bij deze stel ik me even aan jullie voor: mijn naam is Diana. Samen met mijn partner Vince en zoon Jens woon ik in het dorpje Linne. Na jaren met veel passie en plezier gewerkt te hebben binnen de kinderopvang kwam ik opeens “Natureluur” tegen. In het werken met en voor kinderen hebben begrippen zoals  “aandacht, ruimte & respect voor mens & natuur” voor mij al die jaren voorop gestaan. Het maakt me ontzettend blij te zien hoe kinderen hun eigen pad bewandelen, de wereld om hen heen op een geheel eigen wijze ontdekken. Hoe mooi is mijn rol om tijdens deze spannende reis “samen” op onderzoek uit te gaan. Die onbevangenheid en verwondering vind ik prachtig. Toen ik de vacature bij Natureluur tegenkwam realiseerde ik me dat wat Natureluur met veel overtuiging uitdraagt naadloos aansluit bij hoe ik graag met kinderen werk. Het buitenzijn “met de neus in de wind” echt prioriteit heeft. Het “ademt” groen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze zeer unieke en bijzondere kinderopvangorganisatie.  In mijn vrije tijd geniet ik o.a. van de natuur, ben ik graag creatief bezig en hou ik van yoga en lekker eten.

Groetjes Diana


Joyce

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal!

Ik stel me graag even voor aan jullie. Mijn naam is Joyce en ik woon in Baarlo. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik hou van koken, doe graag leuke dingen met vriendinnen en wandel graag een stukje in het bos. Ook ben ik al 13 jaar leidster bij Jong Nederland Baarlo. Ik vind het heerlijk om het bos in de te gaan voor een bosspel, een goed kampvuur te maken of te freubelen aan een knutselwerkje. Sinds Oktober 2020 zien jullie mij bij Natureluur. Ik ben begonnen in een BBL traject en heb dit in 2022 afgerond. Via Juul leerde ik Natureluur kennen. Natureluur had toen nog geen vestiging in Baarlo. De verhalen van Juul en de visie van Natureluur spraken me meteen heel erg aan. En ik ben blij dat ik toen de stap heb gezet om bij Natureluur te gaan werken. Het is zo mooi om te zien wat de kinderen allemaal van en in de natuur kunnen leren en ontdekken. Tot snel allemaal.


Nova

Pedagogisch medewerker

 

Hallo, ik ben Nova. Sinds juli 2021 werk ik als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf De Kleine Boertjes. Hiervoor heb ik een jaar stage gelopen bij Natureluur. Tijdens mijn stage bij Natureluur heb ik heel veel ervaring op gedaan over het werken met kinderen in de natuur. Ik kwam er al snel achter dat ik het heel leuk vind om samen met de kinderen te ontdekken wat er allemaal in de natuur te vinden is en ze hierin te mogen begeleiden. 

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten bij Natureluur!

Groetjes Nova 


Maaike

Pedagogisch medewerker

 

Graag stel ik me even kort aan jullie voor;

Mijn naam is Maaike, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man en zoontjes Tjess en Ravi in Beegden. Grathem is het dorp waar ik ben opgegroeid en altijd in het buitengebied heb gewoond, hier heb ik als kind mogen ervaren hoeveel er in de natuur te ontdekken is. Vanuit een weekend baantje ben ik doorgegroeid tot filiaalmanager in een modezaak, en heb daarna de overstap gemaakt naar de ouderenzorg waar ik werkzaam ben geweest op een revalidatie. Mijn grote wens is altijd geweest om met kinderen te mogen werken en ben heel blij dat ik nu bij Natureluur de BBL opleiding tot pedagogisch medewerker mag gaan volgen. In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van buiten zijn, ik bak graag, teken en schilder veel en speel piano. Wat een feest om mijn hobby's met de kinderen van Natureluur te mogen gaan delen en samen te ontdekken.

Hopelijk tot snel!


Denise

Pedagogisch medewerker

 

Hallo, mijn naam is Denise en ik woon in Nunhem samen met mijn man en onze 2 dochters, Merle en Rowie, onze 2 honden, paarden en kippen.

Na 13 jaar met verschillende doelgroepen in de gehandicaptenzorg gewerkt te hebben,  heb ik mijn nieuwe uitdaging bij Natureluur gevonden.

Wat ik zo mooi vind bij Natureluur, dat ik samen met de kinderen in de natuur op ontdekking ga en samen creatief met hun bezig ben, met alles wat de natuur ons te bieden heeft.

 

Tot snel bij Natureluur.


Niki

Pedagogisch medewerker

 

Lieve allemaal,
Graag stel ik mij aan jullie voor: mijn naam is Niki. Ik woon in Baarlo met mijn vriend, en hondje Milo. In juni 2019 heb ik mijn diploma ‘pedagogisch medewerker’ in ontvangst mogen nemen. In mijn opleiding heb ik al veel ervaring opgedaan in de kinderopvang bij de babygroep, peutergroep en BSO.

Met veel plezier ben ik in januari 2022 bij de Rupsen in Heythuysen en BSO De Koeberg in Baarlo gestart. De visie, de binnenruimtes en vooral de buitenruimtes spraken mij heel erg aan bij Natureluur. Ik vind het heel mooi dat er zoveel met natuurlijke materialen gewerkt wordt zowel binnen als buiten, waarvan ik denk dat dit heel belangrijk is in de ontwikkeling van een kind. Door meer in de natuur te zijn, worden kinderen zich meer bewust van de natuur, en ontdekken ze de dingen op een bijzondere manier. Graag wil ik kinderen hierin begeleiden en zie dit dan ook als een leuke uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik zelf ook leidster van Jong Nederland in Baarlo waar we elke week weer een leuk programma samen stellen voor de kinderen, waarmee we proberen zo veel mogelijk buiten activiteiten aan te bieden in het bos of een ander leuk sportspel!  Daarnaast doe ik graag een drankje met vriendinnen en wandel ik regelmatig met mijn hondje in het bos of aan de Maas in Baarlo. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Natureluur!

Liefs, Niki


Menno

Pedagogisch medewerker

 

Ik ben Menno en woon sinds een jaar in Heythuysen. Daarvoor woonde ik in Gouda met mijn vrouw, 2 meiden, 3 honden, 2 katten en 3 paarden. Je begrijpt het al, ons huis + tuin was te klein en dat hebben we dus verruild voor een wat groter huis + terrein in Limburg.

Via kinder- en jongerenwerk, reisleider en de Rotterdamse Brede School ben ik terecht gekomen bij de BuitenSpeelOpvang in Utrecht. Voelde me hier helemaal thuis en dus ben ik hier ook direct op zoek gegaan naar een Buiten BSO. Natureluur is zo’n zeldzame plek waar BUITEN met hoofdletters wordt geschreven. Ik verheug me erop om deel uit maken van een team van enthousiaste mensen die kinderen de mogelijkheid geven om dit BUITEN te beleven!  Ik werk iedere ochtend op de VSO in de Vlindertuin en ’s middags bij de BSO op verschillende locaties op ma - di en do.  Tot ziens bij Natureluur!!


Mariette

Pedagogisch medewerker

 

Hoi Allemaal, Ik ben Mariëtte. Ik woon met mijn man Kenson en 2 dochtertjes Adeline en Avery in Grathem waar we genieten van rust en natuur. We wonen aan de boomgaard dus ieder seizoen zien we weer hoe de appels en peren groeien en geoogst worden, heel leuk is dat. Ook hebben we een hond, ze heet Lola en ze gaat graag mee uit wandelen. 

Natureluur kwam mooi op mijn pad en deze baan geeft me veel plezier. Zodra ik binnenkom laat ik me verwelkomen door al die kleine lieverdjes en begint mijn dag goed. 

Als collega's hebben we allemaal oog en oor voor elkaar, dat voelt heel fijn en komt de kwaliteit van ons werkt ten goede.  Tot ziens bij Natureluur!!


Renske

Pedagogisch medewerker oproepkracht

 

Hallo allemaal! Bij deze stel ik me even aan jullie voor; mijn naam is Renske, 20 jaar en ik woon in Haelen. In 2019 ben ik op zoek gegaan naar een stageplek en kwam terecht bij Natureluur. Na 2 ontzettend leuke en leerzame stage-jaren ben ik hier dan ook afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Vervolgens ben ik in de zomervakantie meteen als oproepkracht aan de slag gegaan! Ik koos ervoor om na de zomer door te gaan studeren en volg nu de opleiding Social Work op Zuyd Hogeschool. Door het studeren heb ik minder tijd om te werken, wat ik wel jammer vind, maar de uren die ik werk doe ik met enorm veel plezier! Lekker bijkletsen met collega's doe ik dan ook graag :) Ik ben dus vooral werkzaam in de vakanties en op vrije dagen van school. Kinderen kunnen buiten super veel ontdekken en leren, ik vind het dan ook super leuk om ze hierbij extra te stimuleren en begeleiden. Ik werk met ontzettend veel plezier bij Natureluur en hoop jullie snel te ontmoeten! Liefs! 


Esther

Pedagogisch medewerker

 

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Esther. Ik ben woonachtig in Neeritter en woon hier met mijn ouders, broer, hond Josie en onze kat Kyra. Op dit moment doe ik de opleiding pedagogisch medewerker BBL. Ik vind het erg leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken, dit vooral ook in combinatie met dieren. Ik ben zelf opgegroeid met veel dieren en natuur om mij heen en heb dit altijd als erg fijn ervaren. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te lezen, met vrienden en vriendinnen leuke dingen te doen en creatief bezig te zijn. 

Hopelijk tot snel!

 

Groetjes, Esther 


Ivy

Pedagogisch medewerker oproepkracht

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Ivy en ik woon in Heythuysen. Ik woon hier samen met mijn moeder, vader en mijn broertje. Sinds kort hebben wij een familielid erbij gekregen, namelijk een viervoeter! Ik ben vier dagen te vinden bij Natureluur. Ik ben op dit moment nog bezig met mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Hopelijk kan ik snel mijn diploma behalen zodat ik fijn kan beginnen bij het gezellige Natureluur! Het allerleukste bij Natureluur vind ik de relatie tussen de dieren en kinderen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe de kinderen contact maken met de dieren. Zelf ben ik ook echt een dierenvriend! 

 

Tot snel allemaal!


Myrna

Pedagogisch medewerker oproepkracht

 

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Natureluur! Mijn naam is Myrna en ik woon in Roermond. In 2017 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4. Vervolgens ben ik gestart aan de opleiding Pedagogiek waar ik ontzettend veel plezier aan beleef. Sinds 2017 ben ik als stagiaire begonnen en vervolgens aangenomen als werknemer. Ik ben vooral te vinden bij Natureluur tijdens de vakanties. Ik vind het ontzettend leuk om te werken met kinderen en vind het heerlijk dat we zoveel buiten kunnen en mogen zijn. Het aangaan van stabiele pedagogische relaties met de kinderen zie ik als erg waardevol. Ik steek hier veel tijd in door oprechte interesse te tonen, beschikbaar te zijn en verder te kijken dan het zichtbare gedrag. In het contact met kinderen wordt mijn enthousiasme en speelsheid geprikkeld en vind ik het een uitdaging om er zo'n leuk mogelijke dag van te maken met hen. In mijn vrije tijd zit op op turnen, ga ik graag skiën en kook ik erop los. Mocht je nog vragen hebben mag je deze altijd aan mij stellen. 

Hopelijk tot snel en een fijne dag! Vriendelijke groetjes, Myrna 

 


Team Natureluur 2021