Het team van Natureluur

We werken met gediplomeerde pedagogisch medewerkers met minimaal mbo-niveau 3. Naast hun passie voor het werken met kinderen hebben zij allemaal affiniteit met de natuur, zijn ze graag buiten, zijn ze creatief en avontuurlijk en zijn ze niet bang om vies te worden.

Natureluur werkt ook graag samen met stagiaires. We zijn een erkend leerbedrijf voor pedagogisch werk niveau 3 en 4. Dit betekent dat we stagiaires aannemen van de opleidingen pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 en niveau 2. Maar ook HBO stagiaires kunnen bij ons terecht. Al onze pedagogisch medewerkers, stagiaires en vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

 

Aukje

Eigenaar en oprichter

 

Mijn naam is Aukje. Ik woon in Weert samen met mijn man en onze drie kinderen, Lieve, Nova, en Ravi, onze katten en honden. Vanuit mijn passie voor kinderopvang, mijn kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen en door het graag buiten zijn is Natureluur ontstaan.

 

Ruim 20 jaar heb ik in verschillende functies gewerkt binnen de kinderopvang. Deze ervaring kan ik nu goed inzetten in Natureluur. Ik heb ervaren dat buiten zijn, in contact met de natuur en dieren, mij zoveel plezier, voldoening, maar ook rust geeft dat ik dat gevoel heel graag wil overbrengen op een nieuwe generatie jonge mensen. Veel kinderen zijn tegenwoordig zoveel binnen, op de Ipad of ze kijken tv. Dat heb ik ook gezien bij mijn eigen kinderen. Pas als je ze buitenspel en natuur aanbiedt, ze meeneemt naar het bos, ze aanmoedigt om een hut te bouwen, bladeren te verzamelen, in een plas te stampen of op ontdekkingstocht te gaan, kun je samen met hen het plezier van de natuur delen. Omdat de meeste mensen druk zijn met werk of met studie schieten helaas uitstapjes naar het bos er wel eens bij in. Daarom is groene en actieve kinderopvang zo fijn. Bij Natureluur weet je, als ouder, dat je kind iedere dag veel buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes, veel leert over de omgang met de natuur, actief bezig is en aan het einde van de dag met gezonde rode wangen mee naar huis gaat. Daarbij geven we de kinderen de boodschap mee dat je zuinig moet zijn op de natuur omdat we deze ervaringen ook weer aan hun kinderen mee willen geven. Niet onbelangrijk dus.

Wij hopen jullie te verwelkomen bij Natureluur!


Frederick

Eigenaar

 

Hallo‭, ‬ik ben Frederick‭, ‬getrouwd met Aukje en wij delen dezelfde heerlijke kinderen‭. ‬Door Aukje ben ik mij in kinderopvang gaan‭ ‬interesseren‭. ‬Vooral de combinatie met het buiten zijn‭, ‬de natuurbeleving, het actieve spel en het gevoel van avontuur spreekt mij aan‭.‬ In mijn studententijd heb ik gekozen voor de sportopleiding CIOS‭, ‬en nadat ik vervolgens mijn diploma op de MEAO behaald had ben ik in de keukenbranche 'gerold'‭. ‬Na jaren gewerkt te hebben als ondernemer in deze branche‭, ‬heb ik ondervonden dat het begeleiden van mensen en met name de omgang met kinderen in hun hun vrije tijd veel beter past bij mij‭.‬

‬Ik heb gemerkt hoe fijn het is voor kinderen om buiten te zijn en wat de natuur kan bieden aan kinderen om vrij te spelen‭, ‬ontdekken‭, ‬experimenteren en avontuur‭. ‬Vol overtuiging weet ik dat Natureluur als groene en actieve opvang een bijdrage kan leveren aan een gezonde ontwikkeling en een ontspannen kind vol leuke en stoere herinneringen‭.‬ Tot ziens bij Natureluur‭!‬


Myrna

Operationeel manager

 

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Natureluur! Mijn naam is Myrna en ik woon in Roermond. Ik heb de opleidingen Pedagogisch Medewerker niveau 3 en 4 afgerond waarna ik gestart ben met de opleiding Pedagogiek. Voor deze opleiding ben ik in 2017 bij Natureluur begonnen als stagiaire en vervolgens met name in de vakanties aan de slag gegaan als oproepkracht. Een vakantie was voor mij niet compleet als ik niet gewerkt had bij Natureluur.

Ik vind het heerlijk dat we zoveel buiten kunnen en mogen zijn met de kinderen. Buiten zijn is voor de kinderen en de werknemers goed en gezond! Belangrijk in het werken met kinderen vind ik het aangaan van een pedagogische relatie. Dit doe ik door oprechte interesse te tonen in de leef- en beleefwereld van het kind, beschikbaar te zijn en verder te kijken dan het zichtbare gedrag. Naar mijn idee draagt dit bij aan een prettig en veilig gevoel waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

Na het afronden van de opleiding Pedagogiek heb ik de Verkorte Lerarenopleiding gestudeerd en heb ik mijn 2e-graads lesbevoegdheid voor het vak Pedagogiek behaald. Sinds februari 2023 ben ik werkzaam als operationeel manager. Binnen deze functie draag ik bij aan het tot uiting brengen van het pedagogisch beleid en de pedagogische kwaliteit in de dagelijkse werkzaamheden. Fijne dag en hopelijk tot snel!


Ilse

Praktijkopleider / inwerkcoach

 

Mijn naam is Ilse en samen met mijn man Roel woon ik in Grathem. Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Natureluur en het werken met jonge kinderen is waar mijn hart ligt. De spontaniteit, eerlijkheid, humor, en het enthousiasme van de kinderen geven mij iedere dag opnieuw weer een heerlijke werkdag. Het geeft mij een goed gevoel om een 

positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van jonge kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van het maken van mooie natuurwandelingen. Het is daarom extra mooi dat ik mijn liefde voor de natuur en het buiten zijn kan combineren met het leukste beroep dat er is: werken in de kinderopvang.  Naast actief bezig zijn in de natuur hou ik van het maken van uitdagende reizen, op z’n tijd een lekker hapje te gaan eten en leuke dingen te ondernemen met vrienden. 


Coby

Locatiehoofd kdv de Vlindertuin

 

Hallo lieve Allemaal, Ik ben Coby en moeder van 3 kinderen Bram, Veerle en Aukje.  Samen zijn wij woonachtig met onze honden en katten in het bosrijke Leudal. Na mijn Verzorgende/pedagogische en agrarische opleidingen ben ik vanaf 1990 werkzaam geweest in de Kraamzorg en ouderenzorg. Inmiddels werk ik vanaf 2008 in de kinderopvang.  Als moeder ben ik heel betrokken geweest bij jonge kinderen in speciaal onderwijs. Ik ben op gegroeid op het boerenerf en ben dus graag buiten bezig in de natuur en ik hou van het zorgen voor dieren. Ik vind buiten zijn voor kinderen zo belangrijk omdat ruimte en natuur zoveel rust geeft, maar ook dat ze lekker hun energie kwijt kunnen en zoveel  kunnen ontdekken, wat ik zelf als kind ook zo heb mogen ervaren. Daarom vind ik het concept van Natureluur zo mooi!  En daarom ben ik dankbaar dat ik mijn passie mag delen samen met een super team. Liefs en tot gauw.   


Juul

Locatiehoofd BSO de Koeberg

 

Hallo allemaal!

Leuk dat je even kijkje neemt naar ons team. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Juul en woon in Baarlo. Ik heb voor ik in de kinderopvang ging werken altijd gewerkt als verpleegkundige. Door mijn vrijwilligerswerk als leiding bij Jong Nederland Baarlo kwam ik er achter dat mijn roeping ligt bij het werken met kinderen in plaats van bij de gezondheidszorg. Ik woon lekker klein aan de rand van een bos. Heerlijk, want ik ben heel graag buiten en dicht bij de natuur. Dat maakt ook waarom ik mijn werk bij Natureluur zo leuk vind! Ik kan mijn passie voor werken met kinderen en de natuur heel mooi combineren hier.

Niks zo mooi als kinderen die helemaal in hun spel opgaan in de natuur. Zo wordt een bos plotseling een enorm kasteel met gigantische zuilen, of verandert een kuil in de grond in een ware ondergrondse hut met verschillende kamers. Ook vinden de kinderen kriebelbeestjes die hele levensverhalen hebben en echte diamanten in de grond met stukjes goud erin. De verbeelding kent geen einde in de natuur. En als je het aan mij vraagt is dat één van de belangrijkste lessen die we de kinderen mee kunnen geven. De kunde om van niets, iets te kunnen maken. Een goede ondersteuning om de kinderen toekomstbestendig te maken. Verder vind ik het leuk om vuurtjes te maken met de kinderen, hutten te bouwen, op tocht te gaan met de gocabs, lekker te modderen, creatief bezig te zijn met natuurlijke materialen en nog veel meer!

Ik ben werkzaam bij BSO de Koeberg in Baarlo. Ik ben er nagenoeg iedere dag om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding hebben en erbij ongedwongen kunnen leren over de natuur in al z’n aspecten. We hebben al een gezellige groep kinderen en pm'ers bij BSO de Koeberg. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hopelijk tot snel!

 

Groetjes Juul


Megan

Locatiehoofd BSO en Peutertuin de Vlindertuin

 

Hallo Allemaal! 

Mijn naam is Megan. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Jib en als locatiehoofd bij BSO en de Peutertuin de Vlindertuin. Sinds december 2022 woon ik in Kelpen-Oler. In augustus 2019 dit heb ik mijn diploma van de opleiding pedagogiek mogen ontvangen. In mijn vrije tijd sport ik graag veel bij Outpost Gym Buggenum. 

In mijn stagejaren heb ik ervaring op mogen doen in het basisonderwijs, dagbesteding op een gedragsgroep en dagbesteding in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik ontzettend veel mogen leren. Vanaf 21 oktober 2019 ben ik werkzaam bij het mooie Natureluur. Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen ontdekkend kunnen leren en vooral actief bezig zijn. Maar ook dat kinderen lekker kunnen spelen en gewoon kind kunnen en mogen zijn. Het contact met kinderen vind ik ontzettend leuk en dit zeker in combinatie met deze mooie groene opvang. Kortom ik werk hier al een hele tijd met heel veel plezier! 

Ik zie jullie bij Natureluur! Groetjes Megan


Nova

Locatiehoofd Kinderdagverblijf Jib

 

Hallo, ik ben Nova. Sinds juli 2021 werk ik als pedagogisch medewerker bij Natureluur, eerst bij Kinderdagverblijf de Kleine Boertjes en sinds dat we zijn gestart met Kinderdagverblijf Jib in Kelpen-Oler, werk ik daar als locatie verantwoordelijke en pedagogisch medewerker. Voordat ik bij Natureluur kwam werken heb ik er ook stage gelopen. Tijdens mijn stage bij Natureluur heb ik heel veel ervaring opgedaan over het werken met kinderen in de buitenlucht. Ik kwam er al snel achter dat ik het heel leuk vind om samen met de kinderen te ontdekken wat er buiten allemaal te ontdekken is en ze hierin te mogen begeleiden. Voor kinderen is het zo belangrijk om de ruimte te hebben en volop te kunnen bewegen. Bij Jib hebben we daarom speciale aandacht hiervoor, erg leuk dus.

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten bij Jib!

Groetjes Nova 


Steffi

Locatiehoofd Kinderdagverblijf De Kleine Boertjes

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Steffi en ik woon in Weert.

Thuis hebben we 2 hele lieve hondjes en 1 kat.

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Natureluur en inmiddels ben ik het locatiehoofd van Kinderdagverblijf de Kleine Boertjes. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen en op deze manier kunnen ontdekken. Verder vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn met de kinderen. Buiten het werk om is mijn hobby voetballen. Natuurlijk ga ik ook graag gezellig dingen ondernemen met mijn vriend en met mijn vriendinnen. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Natureluur! Liefs, Steffi


Jacqueline

Pedagogisch- en VVE-coach (dagopvang en peutertuin)


Hallo, Mijn naam is Jacqueline. Ik ben geboren en getogen in Neeritter en woon hier met mijn echtgenoot. We hebben twee volwassen kinderen die inmiddels zijn uitgevlogen.

Ruim 25 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt, als leerkracht in de laagste groepen.

Hier heb ik ervaren hoe belangrijk buitenspel en natuurbeleving zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren zo op een ontdekkende manier over planten en dieren en hun creativiteit wordt gestimuleerd. Hun sociale ontwikkeling oefenen ze in het samenspel en hun verantwoordelijkheidsgevoel voor de natuur kan groeien. Natuurlijk komt het hun gezondheid en welbevinden ten goede. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang en mocht ik bij Natureluur komen werken. In eerste instantie als pedagogisch medewerker en daarnaast ook als pedagogisch coach. Ik ben erg onder de indruk van de visie van Natureluur, de ongedwongen sfeer waarin kinderen samen spelen en zeker ook de prachtige ligging in het Leudal. Het team bestaat uit een groep professionele mensen die hun visie met veel enthousiasme uitdragen waardoor ik kan zeggen dat kinderen het fijn hebben hier! 

Tot ziens bij Natureluur!       


Carmen

Pedagogisch coach (BSO)

Hallo allemaal, mijn naam is Carmen Beks. Sinds februari 2024 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Natureluur, maar ik werk met kinderen sinds 2002 in de kinderopvang. Wat mij zo aanspreekt aan Natureluur, is de gezellige en huiselijke sfeer in een kleinschalige groep en daarbij de weidse en natuurlijke omgeving waar kinderen op hun eigen manier en tempo de dingen mogen ontdekken. Ik woon met mijn kat Gracie - Lou in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden, of dit een wandeling is of op de fiets, ik ben een echt buitenmens. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, hou ik van koken, lezen, dansen en om af en toe naar een balletvoorstelling te gaan. Kortom: er is altijd wel iets leuks te doen. Hopelijk zien we elkaar snel op de groep voor een gezellig kletspraatje en mochten jullie nog vragen hebben, stel ze maar gerust.

 

Tot gauw. Groetjes, Carmen 

 


John

Medewerker technische dienst/conciërge

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is John en ik woon samen met mijn vrouw Annette en onze zonen Wouter en Jasper in Roggel. Wij hebben 2 honden, onze Labradoodle Bink en een ondeugende mini Goldendoodle Pepper. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en fietsen. Ook vind ik het fijn om in de tuin te werken en ik ben graag bezig met allerlei klusjes in en om het huis. Ik kom zelf uit een groot gezin van 8 kinderen en ik heb dus enorm veel neefjes en nichtjes, zo gezellig! Ik word dan ook helemaal blij van de vrolijkheid van kinderen om mij heen. Bij Natureluur werk ik, sinds april 2024, in de functie van conciërge/medewerker technische dienst. Wellicht dat ik jullie dus ooit op een van de locaties zal ontmoeten.

 

Groetjes John


Mariette

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Mariëtte en ben woonachtig in Heel. Samen met mijn man en 2 dochters heb ik 17 jaar mogen genieten van het bosrijke en mooie Leudal waar mijn dochters een prachtige jeugd hebben gehad in Haelen. In Leudal werk ik al vanaf 1995 in de kinderopvang waar in 1998 gestart werd met de eerste BSO in deze regio. Hier heb ik veel kinderen mogen begroeten, mogen begeleiden en zien opgroeien. Ik ben dan ook reuze blij dat ik vanaf de start van Natureluur kinderen onder mijn hoede mag nemen in dit voor mij zo geliefde gebied. Natureluur is voor mij een geweldige kans om dit op een wel heel bijzondere en mooie plek te mogen waar maken. Ik wil mij graag blijven inzetten om kinderen op onze BSO te laten genieten van hun vrije uurtjes buiten schooltijd en waar kan dat beter dan midden in het bos, waar het buitengebied één grote speelplaats is. Inmiddels ben ik een trotse oma en genieten mijn kleinkinderen net als ik volop van de prachtige omgeving en mogelijkheden die Natureluur te bieden heeft en dat zijn er enorm veel. Al met al ben ik een gelukkig mens om deel te mogen uitmaken van een fijn, professioneel en creatief team en de begeleiding op me mag nemen van  jullie fantastische kinderen… Ik hoop jullie  en jullie kinderen nog heel lang te mogen begroeten.


Roos

Pedagogisch medewerker

 

Mijn naam is Roos. Ik kom uit Thorn en ik heb twee hondjes Rocky en Rexx. Mijn hobby is voetballen. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS als sport- en beweging coördinator en Buurt onderwijs- en sportmedewerker. Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen op de basisschool en heb daar de gymlessen mogen verzorgen. Nu doe ik de studie Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 BBL bij KDV Jib in Kelpen-Oler. Ik vind het belangrijk dat kinderen niet alleen maar binnen blijven zitten maar ook lekker actief buiten bezig kunnen zijn. Wat ik zo mooi vind aan Natureluur is dat de kinderen in de natuur op ontdekking gaan en creatief bezig kunnen zijn. Ik vind het dan ook leuk om dit samen met de kinderen te doen en er een leuke dag van te maken. Groetjes en tot ziens!


Senna

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Senna en ik ben woonachtig in Roggel. Thuis hebben we een blije beestenboel die bestaat uit onder andere honden, katten, schapen, geiten, kippen en een varken dat maar al te graag alle kliekjes opeet. Doordat ik bij Natureluur de kans krijg om te werken met kinderen en dit werk met de natuur te combineren, haal ik veel energie uit mijn werk. Ik vind het mooi dat de kinderen zo in contact kunnen komen met de natuur en ben dan ook trots hen daarbij te mogen begeleiden. Er is veel moois op onze werkplek te ontdekken, dus tot snel!


Diana

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Diana Janssen. Sinds juli 2022 ben ik verhuisd van Sint Joost naar Egchel om te gaan samen wonen met mijn vriend. In 2019 ben ik bij Natureluur mogen beginnen als BBL'er, dit heb ik in juni 2022 hier mogen afronden met een mooi diploma. Ik ben 5 dagen per week te vinden bij Natureluur op verschillende locaties: in Haelen, Haler en Heythuysen. Ik werk met ontzettend veel plezier bij deze mooie groene opvang. De dieren, de natuur, de eenvoudige dingen wat je buiten kunt vinden, ontdekken en experimenteren past helemaal bij mij. Verder vind ik het ook leuk om lekker te bakken, te knuffelen met de hondjes en katten van mijn ouders, hiphop dansles, creatief bezig te zijn en leuke dingen te doen met mijn familie en vriend(en).

Hopelijk tot snel bij Natureluur, liefs Diana

Fenne

Pedagogisch medewerker

 

Hallo!

Mijn naam is Fenne. Ik woon sinds mei 2022 samen met mijn vriend Rob en onze katten Odin en Freya in Holtum. Ik ben in 2021 afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. In mijn eerste jaar heb ik een half jaar stage mogen lopen bij Natureluur, wat bofte ik met deze mooie werkplek en hele fijne collega’s. Ik kwam al snel tot de conclusie dat de mooie visie van Reggio Emilia, helemaal bij mij als persoon paste. Ik had dan ook het geluk dat ik in mijn 3de jaar opnieuw welkom was bij Natureluur. Nu ben ik al meer dan een jaar werkzaam binnen Natureluur.

Ik vind het mooi dat de kinderen bij Natureluur leren, dat je alles wat binnen gedaan kan worden ook buiten kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan boekjes lezen, tekenen, met de auto’s door de modder rijden, noem het maar op. Ik vind het belangrijk dat kinderen leren, dat je nooit te oud bent om buiten te spelen. De natuur blijft je verrassen maar ook uitdagen om net een stapje verder te gaan. Lieve groetjes en tot snel!


Sanne

Pedagogisch medewerker

 

Hoi, mijn naam is Sanne. In juli 2020 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker in ontvangst mogen nemen. Het jaar hiervoor heb ik de kans gehad om stage te mogen lopen bij het mooie Natureluur en zo kwam ik erachter dat de visie die ze uitdragen helemaal bij mij past. Het werken met kinderen geeft mij een ontzettend goed gevoel, want hoe leuk is het om kinderen te mogen begeleiden in de eigen ontwikkeling en te mogen meemaken hoe ze de wereld ontdekken. Ik merkte al meteen dat ik het geweldig vond dat de kinderen zoveel in contact stonden met de natuur, hier creatief konden zijn en op ontdekking uit konden gaan.

 

Tot snel bij Natureluur! 


Diana

Pedagogisch medewerker

 

Lieve allemaal,

Bij deze stel ik me even aan jullie voor: mijn naam is Diana. Samen met mijn partner Vince en zoon Jens woon ik in het dorpje Linne. Na jaren met veel passie en plezier gewerkt te hebben binnen de kinderopvang kwam ik opeens “Natureluur” tegen. In het werken met en voor kinderen hebben begrippen zoals  “aandacht, ruimte & respect voor mens & natuur” voor mij al die jaren voorop gestaan. Het maakt me ontzettend blij te zien hoe kinderen hun eigen pad bewandelen, de wereld om hen heen op een geheel eigen wijze ontdekken. Hoe mooi is mijn rol om tijdens deze spannende reis “samen” op onderzoek uit te gaan. Die onbevangenheid en verwondering vind ik prachtig. Toen ik de vacature bij Natureluur tegenkwam realiseerde ik me dat wat Natureluur met veel overtuiging uitdraagt naadloos aansluit bij hoe ik graag met kinderen werk. Het buitenzijn “met de neus in de wind” echt prioriteit heeft. Het “ademt” groen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze zeer unieke en bijzondere kinderopvangorganisatie.  In mijn vrije tijd geniet ik o.a. van de natuur, ben ik graag creatief bezig en hou ik van yoga en lekker eten.

Groetjes Diana


Joyce

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal!

Ik stel me graag even voor aan jullie. Mijn naam is Joyce en ik woon in Baarlo. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik hou van koken, doe graag leuke dingen met vriendinnen en wandel graag een stukje in het bos. Ook ben ik al 13 jaar leidster bij Jong Nederland Baarlo. Ik vind het heerlijk om het bos in de te gaan voor een bosspel, een goed kampvuur te maken of te freubelen aan een knutselwerkje. Sinds Oktober 2020 zien jullie mij bij Natureluur. Ik ben begonnen in een BBL traject en heb dit in 2022 afgerond. Via Juul leerde ik Natureluur kennen. Natureluur had toen nog geen vestiging in Baarlo. De verhalen van Juul en de visie van Natureluur spraken me meteen heel erg aan. En ik ben blij dat ik toen de stap heb gezet om bij Natureluur te gaan werken. Het is zo mooi om te zien wat de kinderen allemaal van en in de natuur kunnen leren en ontdekken. Tot snel allemaal.


Maaike

Pedagogisch medewerker

 

Graag stel ik me even kort aan jullie voor;

Mijn naam is Maaike, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man en zoontjes Tjess en Ravi in Beegden. Grathem is het dorp waar ik ben opgegroeid en ik heb altijd in het buitengebied gewoond. Hier heb ik als kind mogen ervaren hoeveel er in de natuur te ontdekken is. Vanuit een weekendbaantje ben ik doorgegroeid tot filiaalmanager in een modezaak, en heb daarna de overstap gemaakt naar de ouderenzorg waar ik werkzaam ben geweest op de afdeling  revalidatie. Mijn grote wens is altijd geweest om met kinderen te mogen werken en ben heel blij dat ik nu bij Natureluur de BBL opleiding tot pedagogisch medewerker mag gaan volgen. In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van buiten zijn, ik bak graag, teken en schilder veel en speel piano. Wat een feest om mijn hobby's met de kinderen van Natureluur te mogen gaan delen en samen te ontdekken.

Hopelijk tot snel!


Menno

Pedagogisch medewerker

 

Ik ben Menno en woon sinds een jaar in Heythuysen. Daarvoor woonde ik in Gouda met mijn vrouw, 2 meiden, 3 honden, 2 katten en 3 paarden. Je begrijpt het al, ons huis + tuin was te klein en dat hebben we dus verruild voor een wat groter huis + terrein in Limburg.

Via kinder- en jongerenwerk, reisleider en de Rotterdamse Brede School ben ik terecht gekomen bij de BuitenSpeelOpvang in Utrecht. Voelde me hier helemaal thuis en dus ben ik hier ook direct op zoek gegaan naar een Buiten BSO. Natureluur is zo’n zeldzame plek waar BUITEN met hoofdletters wordt geschreven. Ik verheug me erop om deel uit maken van een team van enthousiaste mensen die kinderen de mogelijkheid geven om dit BUITEN te beleven!  Ik werk iedere ochtend op de VSO in de Vlindertuin en ’s middags bij de BSO op verschillende locaties op ma - di en do.  Tot ziens bij Natureluur!!


Daisy

Pedagogisch medewerker

 

Hoi ik wil mij even voorstellen ik ben Daisy en werk ruim 25 jaar in de kinderopvang.

Ik heb een half jaar mogen ervaren bij andere locaties van Natureluur en een geweldige ervaring opgedaan.

Vanaf 1 januari 2024 word ik het vaste gezicht als pedagogisch medewerkster

voor Kinderdagverblijf de Kleine Boertjes. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen en op deze manier kunnen ontdekken. Verder vind ik het heerlijk om creatief en actief bezig te zijn met de kinderen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Natureluur! 

Daisy 


Mariette

Pedagogisch medewerker

 

Hoi Allemaal, Ik ben Mariëtte. Ik woon met mijn man Kenson en 2 dochtertjes Adeline en Avery in Grathem waar we genieten van rust en natuur. We wonen aan de boomgaard dus ieder seizoen zien we weer hoe de appels en peren groeien en geoogst worden, heel leuk is dat. Ook hebben we een hond, ze heet Lola en ze gaat graag mee uit wandelen. 

Natureluur kwam mooi op mijn pad en deze baan geeft me veel plezier. Zodra ik binnenkom laat ik me verwelkomen door al die kleine lieverdjes en begint mijn dag goed. 

Als collega's hebben we allemaal oog en oor voor elkaar, dat voelt heel fijn en komt de kwaliteit van ons werkt ten goede.  Tot ziens bij Natureluur!!


Esther

Pedagogisch medewerker

 

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Esther. Ik ben woonachtig in Neeritter en woon hier met mijn ouders, broer, hond Josie en onze kat Kyra. Op dit moment doe ik de opleiding pedagogisch medewerker BBL. Ik vind het erg leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken, dit vooral ook in combinatie met dieren. Ik ben zelf opgegroeid met veel dieren en natuur om mij heen en heb dit altijd als erg fijn ervaren. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te lezen, met vrienden en vriendinnen leuke dingen te doen en creatief bezig te zijn. 

Hopelijk tot snel!

 

Groetjes, Esther 


Ivy

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Ivy en woon in Heythuysen. Hier woon ik samen met mijn ouders, broertje en ons lieve hondje Boaz. In het jaar 2019 ben ik bij natureluur gestart als stagiaire. Nu heb ik eindelijk in 2023 mijn diploma gekregen! Gelukkig blijf ik bij Natureluur aan het werk, maar nu als pedagogisch medewerker ;) Ik heb meer dan 12 jaar op dansen gezeten. Deze ervaring kan ik delen met de kinderen. Ze vinden het super leuk als ik weer een nieuw dansje heb bedacht om samen met ze te dansen!

Het allerleukste bij Natureluur vind ik de relatie tussen de dieren en kinderen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe de kinderen contact maken met de dieren. Zelf ben ik ook echt een dierenvriend! Ik knuffel ook het liefste met mijn eigen hond :) Verder vind ik het leuk om te tekenen.

Groetjes Ivy.

Sven

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sven, ik ben 20 jaar oud , woonachtig in Baexem , ik woon hier samen met mijn ouders en mijn broertje. Op dit moment doe ik de BBL-opleiding voor pedagogisch medewerker.

Ik ben deze opleiding gaan doen, omdat ik tot ontdekking ben gekomen, door mijn snuffelstage en mijn vorige opleiding, dat ik het superleuk vind om met kinderen samen te werken en hen te stimuleren in hun ontwikkeling.

 In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn vriendin leuke dingen te doen, daarnaast geef ik ook voetbaltraining en pas ik op mijn 3 oppaskindjes.

 

Hopelijk zie ik jullie snel bij Natureluur!! Groetjes Sven

Cas

Pedagogisch medewerker

 

Hallo allemaal, mijn naam is Cas. Sinds augustus 2022 volg ik de opleiding Gespecialiseerd Medewerker kinderopvang bij Gilde Opleidingen. Deze opleiding doe ik in de BBL-variant. Dit houdt in dat ik één dag in de week naar school mag en vier dagen in de week mag doorbrengen op mijn leerwerkplek bij Natureluur.

 

Van kleins af aan ben ik al betrokken bij waterscouting. De Terwindtvaarders in Heel. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd veel bezig in onze tuin en met onze dieren. We hebben geiten, een varkentje, kippen, eenden, een hond en een kat. Ik vind het dan ook fantastisch om mijn hobby's te kunnen combineren met mijn werk bij de BSO en kinderopvang Natureluur! Tot snel bij Natureluur! 

Groetjes Cas


Koen

Pedagogisch medewerker

 

Graag wil ik me even voorstellen als teamlid van Natureluur. Ik ben Koen, 20 jaar en woonachtig in Maasbree. Ik heb net mijn MBO 4 opleiding Maatschappelijke Zorg afgesloten en ben nu vol enthousiasme aan deze baan begonnen. De spontane omgang met kinderen en hun een zinvolle tijdsbesteding aanbieden vind ik erg leuk. 

Ik mag mezelf omschrijven als een spontaan en open persoon die ook graag een geintje uithaald. 

 

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn vrienden om een wandeling te maken in de natuur, een uitkijktoren te beklimmen, of in de zomer heerlijk van de zon te genieten bij de maas. Het liefst ben ik buiten in de natuur.1x per week zwem ik bij zwembad Waterloat. En natuurlijk op z'n tijd  avondje stappen of ergens een speciaal biertjes drinken. Groetjes Koen.


José

Pedagogisch medewerker

 

Hallo, graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is José van den Elshout, ik ben een gelukkige moeder van twee lieve zonen en een fijne vriend waar ik zoveel mogelijk van geniet en op pad ga met onze camper. Als we niet fietsen dan wandelen we lekker met onze hond of bezoeken festivals en/of concerten. Lezen en spannende trillers kijken vind ik heerlijk. Als kind zei ik al dat ik met kinderen of met bloemen wilde werken, beide maken mij gelukkig. Ze staan voor mij voor bloei en schoonheid. Kinderen laten zijn zoals ze zijn, laten doen wat ze kunnen en hen daarin begeleiden is mijn passie. Mensen die mij kennen noemen mij wel eens "crea bea" en dat is niet voor niets want lekker “foddele” vind ik heerlijk. Blij word ik als kinderen van angstige, introverte “muisjes“ springers in het veld worden. Ze daarbij mogen begeleiden is mijn kracht. Ik heb jaren weerbaarheidstraining gegeven aan kinderen en volwassenen, dit gaf veel voldoening als ze sterker uit deze training kwamen. Daarnaast geef ik als docent les aan mensen die de opleiding Zorg en Welzijn niveau 2 volgen. Fijn om ervaring over te brengen en te zien hoe deze mensen enthousiast worden voor het fijne vak dat wij als pedagogisch werkers hebben. Ik hoop samen met mijn fijne collega’s dat we de kinderen een basis kunnen geven voor een gelukkig verder leven. Lieve groet en tot ziens.


Bart

Pedagogisch medewerker

 

Heey hallo! Mijn naam is Bart Delissen, 26 jaren jong en woonachtig in het prachtige Grubbenvorst. De afgelopen 3 jaar heb ik gestudeerd aan de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 in Venlo (recreatie en entertainment). Daarvoor ben ik ook al actief geweest op verschillende vakantieparken met animatie en entertainment werk.

Verder hou ik van wandelen in de natuur, toneel spelen bij mijn vereniging, zingen en ik ben dol op de feestdagen.

Als kind was ik al veel buiten te vinden en in combinatie met mijn entertainment ervaring ga ik vol enthousiasme en vrolijkheid werken bij Natureluur! 

Ik heb er heel veel zin in en wij zien ons zeker op de werkvloer!


Djennifer

Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal,

Mijn naam is Djennifer en ik ben woonachtig in Roggel. In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden op het voetbalveld, kook ik graag voor mijn familie en doe ik graag leuke dingen met vrienden. In juni 2022 ben ik binnen Natureluur afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogische medewerker. Sinds augustus 2023 ben ik weer werkzaam binnen Natureluur. Ik vind het mooi dat de kinderen zo contact kunnen maken met de natuur en de dieren, en ben dan ook blij dat ik ze zo mag begeleiden in hun eigen ontwikkeling.

 

Tot snel bij Natureluur.

 


Maisaa

Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal, ik ben Maisaa Salama. Ik ben vanuit Syrië naar Nederland gekomen vanwege de oorlog in mijn land. Ik woon sinds 2017 in Nederland. Ik woon samen met mijn man Fadi en mijn kinderen Ranim en Najm in Thorn. Ik heb in mijn land Sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Damascus.  Sinds september 2023 studeer ik de opleiding Pedagogisch Medewerker. Ik hou heel veel van dit werk. Ik hou ervan om met kinderen te communiceren en ik ben blij als ik bij hen ben. Ik ben zo blij dat ik een plek heb gevonden bij Natureluur om te werken. In mijn vrije tijd hou ik van naaien, haken en koken. Ik wens jullie allemaal een fijne dag.

 


Freke

Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal, mijn naam is Freke en ik ben 24 jaar. Ik woon samen met mijn kat in het gezellige Roermond. In augustus 2023 heb ik de opleiding Creatieve Therapie afgerond en sinds oktober ben ik werkzaam bij Natureluur als pedagogisch medewerker. In mijn vrije tijd hou ik van schilderen, wandelen, paardrijden, muziek luisteren, gamen en natuurlijk leuke dingen ondernemen met vrienden en familie.  

Het werken bij Natureluur betekent voor mij vooral samen doen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen ontspannen aanwezig kunnen zijn, zodat ze open kunnen staan en zich aangesproken en uitgenodigd voelen om, op ervaringsgerichte wijze, op hun eigen tempo al het moois te ervaren wat wij binnen de organisatie te bieden hebben.

Hopelijk tot snel bij Natureluur! 

 


Samantha

Pedagogisch medewerker

Ik ben Samantha, 31 jaar oud en trotste mama van Élijah. In 2021 ben ik mij gaan verdiepen in de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 bij het LOI. Tijdens de opleiding heb ik ervaring op mogen doen bij een dagbesteding gespecialiseerd in kinderen met autisme en bij een kinderopvang op de baby en peutergroep. Het opleidingsinstituut paste niet helemaal bij mij, maar mijn passie ligt echt bij het werken met kinderen. Daarom ben ik opnieuw begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Nu mag ik mijn ervaring uitbreiden als BBL-stagiaire bij Natureluur. Kinderen moeten bij mij zichzelf kunnen en durven zijn, daarom pas ik mij aan aan de behoefte van het kind. Ik vind de ontwikkeling van kinderen enorm interessant. Ik observeer goed hoe ik individueel maar ook in groepsverband kinderen kan stimuleren en helpen groeien. Hopelijk heb ik op deze manier een klein beeld kunnen schetsen van wie ik ben. Tot snel! 


Eva

Pedagogisch medewerker

Hoi hoi, in dit berichtje stel ik me even voor! Mijn naam is Eva van Lier. Ik woon in Meijel en ik ben 20 jaar oud. Ik heb begin 2023 mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald. Yes, eindelijk aan de slag! Na 3 mooie stages kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij een groene kinderopvang. De combinatie van kinderen en natuur vind ik prachtig. Daarom kijk ik er naar uit om te werken bij Natureluur! In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen en hou ik ervan om te reizen naar nieuwe plekken. Ook ben ik graag in de natuur, hier geniet ik helemaal van. Mij ga je vooral zien bij de Vlindertuin in Heythuysen en de BSO in Haelen.

 

Tot ziens!


Zoë

Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal, mijn naam is Zoë, ik woon met mijn ouders, zus, hondje Jip en mijn 2 konijntjes Floortje en Teun in Nederweert.

Ik volg de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en dit vind ik ontzettend leuk! Ik vind het erg leuk om met de kinderen buiten te spelen en de natuur te ontdekken, ook vind ik dit in combinatie met dieren erg gezellig! Ik heb als kind altijd graag buiten gespeeld en was graag met dieren bezig! Ik doe in mijn vrije tijd graag leuke dingen met vriendinnen, met mijn vriend en met mijn familie.

 

Tot snel bij Natureluur! Liefs Zoë 


Laura

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Laura en ik ben woonachtig in Haelen. Ik woon samen met mijn man Carlos en onze twee windhonden, Evelyn en Whippet. Mijn hobby’s zijn wandelen, salsa/bachata dansen en ‘s winters leg ik graag een Jan van Haasteren puzzeltje. Mijn absolute passie is duiken.

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met kinderen, eerst als pedagogisch medewerker en de laatste jaren als gastouder. Dit werk heb ik jaren met veel plezier gedaan, maar ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Zo kwam Natureluur op mijn pad. Ik vind het heerlijk om creatief en actief bezig te zijn met de kinderen. En er is geen betere plek daarvoor dan Natureluur.


Fijne dag en tot snel!


Marleen

Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal, graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Marleen en ik woon samen met mijn vriend en twee dochtertjes in Heythuysen. Sinds 2006 werk ik in de kinderopvang en vanaf mei 2024 werk ik voor Natureluur. Als kind ben ik opgegroeid met veel ruimte en dieren om mij heen. Ook nu spreekt het buitenleven mij nog erg aan. We gaan regelmatig kamperen met de caravan, ik wandel graag en ik ben graag buiten bezig met allerlei activiteiten. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken aangezien ze zo eerlijk, enthousiast en spontaan zijn. De combinatie van het werken met kinderen en het veel buiten kunnen zijn maakt het werken bij Natureluur dus extra leuk. Door met de kinderen elke dag buiten te zijn en op ontdekking te gaan, draag ik graag een steentje bij aan hun ontwikkeling. Hopelijk zien we elkaar snel!  Groetjes, Marleen

 


Tessy

Pedagogisch assistent

 

Hoi, ik zal ik mij even voorstellen: mijn naam is Tessy en ik woon in Roggel. Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn afgerond. Ik wandel graag en onze hond gaat dan ook mee. Daarnaast vind ik het ook erg fijn om muziek te luisteren. Het leukste aan Natureluur vind ik het hele concept en hoe de kinderen lekker in de natuur kunnen spellen en buiten kunnen zijn. Bij Natureluur werk ik als groepshulp. In deze functie ondersteun ik de pedagogisch medewerkers door het uitvoeren van schoonmaak werkzaamheden en het helpen van de kinderen. Ik hoop de kinderen bij Natureluur nog lang te mogen zien.

 

Tot gauw!


Monique

Pedagogisch assistent


Hallo mijn naam is Monique. 

Ik woon in Weert en ben getrouwd met Maan. 
Samen hebben we 2 inmiddels volwassen kinderen, Steffi en Jur.
Verder hebben we ook nog lieve huisdieren, poes Mickey, 2 hondjes Boots en Billie waarmee ik graag wandelingen maak. Ik werk bij Natureluur als groepshulp. 
Op dinsdag en donderdag bij KDV de kleine boertjes en op woensdag bij de Vlindertuin.  
Dit doe ik met veel plezier!  Wellicht tot ziens. 

 

Lieve groet, Monique

Venja

Pedagogisch assistent

Hoi mijn naam is Venja en ik woon in Horn. In 2020 heb ik de opleiding Helpende zorg en welzijn mogen afronden. In mijn vrije tijd vind het leuk om met vriendinnen af te spreken en op te passen. 

Ik werk bij Natureluur als groepshulp dit betekent dat ik de pedagogisch medewerkers help met de kinderen ondersteunen en ik doe huishoudelijke taken. 
Natureluur geeft mij een huiselijk, fijn en een vertrouwd gevoel. Ik vind het heel fijn om bij dit team te mogen werken. Tot snel!

 

 


Gondje

Pedagogisch assistent

Hallo allemaal, ik ben Gondje en ik woon samen met mijn man Paul en mijn hond Pippa in Nederweert. We zijn bijna 32 jaar getrouwd en hebben een dochter Imke. Ook zijn we al een tijdje trotse opa & oma van onze kleinzoon Lowen. Ik heb mijn hele leven paardgereden en met paarden gewerkt. Nu is het tijd om het roer om te gooien en in de kinderopvang te gaan werken. Ik heb er zin in!

 

Groetjes Gondje.