Kinderdagverblijf De Kleine Boertjes Haler

Natureluur Kinderdagverblijf De Kleine Boertjes is gehuisvest in het oude schoolgebouw van MitchGym (Pinxtenstraat 4) naast de kerk in Haler en in de directe omgeving van de dorpskernen Neeritter, Hunsel, Ittervoort, Ell en Stramproy. Ook ligt het dicht bij de Belgische grens. Bij de locatie kunt u gemakkelijk parkeren.

Natureluur de Kleine Boertjes is heel kleinschalig met een groep dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar voor maximaal 16 kinderen.

De dagopvang is geen reguliere opvang maar een groene kleinschalige opvang die kinderen de ruimte geeft om te ontdekken, te experimenteren en spelenderwijs te leren samen met vriendjes en vriendinnetjes.

We hebben een gezellige en huiselijke ruimte met eigen keuken en toilet. Er is een directe toegang tot de grote speel- en ontdektuin. Er is een moestuin, een beleefpad, modderkeuken, zandbak, ontdektafel en een bosje om in te struinen en hutten te bouwen, een plek voor een kampvuur, picknicktafels om aan te eten, te kleuren en spelletjes te doen, gras waar we op kunnen rennen en spelletjes kunnen doen, achter de vlinders aanrennen, kriebelbeestjes zoeken of lekker in het gras te liggen. In de tuin vinden we ook onze kippetjes die de kinderen natuurlijk mee mogen helpen verzorgen. Er is ook een heerlijke grondbox voor de baby's en op een beschutte plek in de tuin vind je de buitenbedjes.

 

We hebben lekkere warme buitenspeelpakken waarin de kinderen volledig ingepakt zijn en toch lekker nat en vies mogen en kunnen worden. Zomer en winterlaarzen nemen jullie als ouders zelf mee maar kunnen wel bij ons blijven staan.

 

Binnen heeft het kinderdagverblijf een warme, sfeervolle rustige ruimte waar kinderen een huishoek vinden met een keukentje en poppen, een uitgebreide plek om te bouwen, creatieve materialen, een ontdekhoek en een leeshoek. Voor de baby's is er een aparte grondbox. Aangrenzend is de verschoonruimte en de slaapkamer. Alle ruimtes hebben ramen voor het toezicht.

Natureluur de Kleine Boertjes is er natuurlijk ook voor kleine boerinnetjes :)