Werken of stagelopen

Natuur kinderopvang is een bijzonder concept. Bij Natureluur zijn we bijna altijd buiten met de kinderen, wij hebben aandacht voor milieu- en natuureducatie en onze voeding is gezond en lekker. Bij Natureluur werken of stage lopen is een verdieping in je pedagogische kennis.

 

Werken als pedagogisch medewerker

Voor het beroep pedagogisch medewerker zijn er verschillende opleidingen (sommige van onderstaande diploma's gelden alleen voor de BSO):

• MBO Gespecialiseerd Pedagogisch

  Medewerker 4 Kinderopvang

• MBO Pedagogisch Medewerker 3

  Kinderopvang

• MBO Sociaal-Cultureel Werker

• MBO Sport- en bewegingscoördinator 4: BOS-   Medewerker

• MBO Sport- en Bewegingsleider 3 en Sport

  en Bewegen 3 en 4

• HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming

• HBO Maatschappelijk Werk en

  Dienstverlening

• HBO Pedagogiek en Sociaal Pedagogische

  Hulpverlening

• HBO Pabo

• HBO ALO en Sport en Bewegen

• HBO Kunstzinnig vormende opleiding 

Vacature of open sollicitatie?

 

Natureluur is een groeiende organisatie wat betekent dat we voor de toekomst nieuwe enthousiaste ‘groene’ pedagogisch medewerkers (m/v) kunnen aannemen voor bijvoorbeeld 0-uren oproepbasis of voor een contract met uren. 

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker met outdoor-skills. Heb je ervaring of affiniteit met scouting of zorgboederij gerelateerde activiteiten zoals timmeren, zagen, touw knopen, bouwen, zakmes gebruiken, boogschieten, hutten maken, kampvuur opzetten en ben je een kei in de begeleiding van kinderen die zich met dit soort activiteiten bezighouden? Ben je graag buiten bezig in de natuur? Ben je fit genoeg om in alle weersomstandigheden buiten te zijn en kinderen op te halen met onze stint (fietskar). Dan vind je onze natuur-bso vast erg leuk.

 

 Heb jij een diploma passend bij de opleidingseisen van CAO kinderopvang (zie hiernaast)? Wil je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en/of  4 t/m 12 jaar begeleiden tijdens hun Natureluur momenten?

 

Hou je van natuur, avontuur, ontdekken en creatief bezig zijn? Ben je niet bang om vies te worden? Hou je van veel buiten zijn, ook als het koud is of regent? Vind je het leuk om activiteiten te bedenken die passen binnen een Natuur kinderopvang en binnen onze pedagogische visie? Ben je energiek, actief en kun je goed zelfstandig werken en organiseren?

Heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheid?

Heb je al groene vingers of wil je dat leren? Wil je werken in een zelfstandig team binnen een groeiende organisatie waar je zelf mee kunt denken? Waar de sfeer goed is en jouw ontwikkeling erg belangrijk is? En ben je woonachtig in de omgeving van Gemeente Leudal? 

 

Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar mannelijke collega's.

 

Herken jij je in dit profiel, dan mag je een open sollicitatie sturen met een uitgebreide motivatie en cv naar:

werken@natureluur-kinderopvang.nl

 

Stage lopen bij Natureluur

Natureluur is op zoek naar gemotiveerde stagiaires! Naast taken van verzorgende aard (voorbereiding eten en drinken, hulp bij aan- en uitkleden, wc-gang, schoonmaak) komen natuurlijk de natuur, educatieve en creatieve activiteiten aan bod. Wij bieden stagiaires een andere kijk op kinderopvang en een goede professionele begeleiding met iedere week een begeleidingsgesprek.

 

Natureluur is een erkend leerbedrijf voor de opleiding pedagogisch werk (MBO, niveau 3).

 

Wil jij bij ons stage lopen?

 

Informeer dan of we een plek hebben via stage@natureluur-kinderopvang.nl