Werken of stagelopen

Natuur kinderopvang is een bijzonder concept. Bij Natureluur zijn we bijna altijd buiten met de kinderen, wij hebben aandacht voor milieu- en natuureducatie en onze voeding is gezond en lekker. Bij Natureluur werken of stage lopen is een verdieping in je pedagogische kennis.

 

Werken als pedagogisch medewerker

Voor het beroep pedagogisch medewerker zijn er verschillende opleidingen (sommige van onderstaande diploma's gelden alleen voor de BSO):

• MBO Gespecialiseerd Pedagogisch

  Medewerker 4 Kinderopvang

• MBO Pedagogisch Medewerker 3

  Kinderopvang

• MBO Sociaal-Cultureel Werker

• MBO Sport- en bewegingscoördinator 4: BOS-   Medewerker

• MBO Sport- en Bewegingsleider 3 en Sport

  en Bewegen 3 en 4

• HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming

• HBO Maatschappelijk Werk en

  Dienstverlening

• HBO Pedagogiek en Sociaal Pedagogische

  Hulpverlening

• HBO Pabo

• HBO ALO en Sport en Bewegen

• HBO Kunstzinnig vormende opleiding 
• HBO Social Work

 

En nog veel meer, check jouw diploma op https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Vacature of open sollicitatie?

 

 

Recente vacatures vind je op onze nieuwspagina.

 

Natureluur is een groeiende organisatie wat betekent dat we voor de toekomst nieuwe enthousiaste ‘groene’ en/of 'actieve' pedagogisch medewerkers (m/v) kunnen aannemen voor bijvoorbeeld 0-uren oproepbasis of voor een contract met uren. 

 

Heb jij een diploma passend bij de opleidingseisen van CAO kinderopvang (zie hiernaast)? Wil je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en/of  4 t/m 12 jaar begeleiden tijdens hun Natureluur momenten?

 

Hou je van natuur, bewegen, avontuur, sport, ontdekken, toneel, muziek, dans en/of creatief bezig zijn? Ben je niet bang om vies te worden? Hou je van veel buiten zijn, ook als het koud is of regent? Vind je het leuk om activiteiten te bedenken die passen binnen een Natuur kinderopvang en binnen onze pedagogische visie? Ben je energiek, actief en kun je goed zelfstandig werken en organiseren?

Heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheid?

Wil je werken in een zelfstandig team binnen een groeiende organisatie waar je zelf mee kunt denken? Waar de sfeer goed is en jouw ontwikkeling erg belangrijk is? En ben je woonachtig in of nabij de omgeving van Gemeente Leudal of Peel en Maas? 

 

Herken jij je in dit profiel, dan mag je een open sollicitatie sturen met een uitgebreide motivatie en cv naar:

werken@natureluur-kinderopvang.nl

 

Stage lopen bij Natureluur

Bij Natureluur kun je aan de slag als een gemotiveerde stagiaire! Naast taken van verzorgende aard (voorbereiding eten en drinken, hulp bij aan- en uitkleden, wc-gang, schoonmaak) komen natuurlijk de natuur, buitenspelen, educatieve en creatieve activiteiten aan bod. Wij bieden stagiaires een andere kijk op kinderopvang en een goede professionele begeleiding met begeleidingsgesprekken. Naast onze vaste stagebegeleiders hebben we ook een eigen praktijkopleider in dienst.

 

Natureluur is een erkend leerbedrijf voor de opleiding pedagogisch werk (MBO, niveau 2, 3 en niveau 4). Maar ook stagiaires van het HBO zijn bij ons welkom.

 

Wil jij bij ons stage lopen?

 

Informeer dan of we een plek hebben via stage@natureluur-kinderopvang.nl