Tarieven

Dagopvang Natureluur:
De dagopvang kent verschillende pakketten. Het complete pakket (52 weken vaste dag(en)) kost in 2018  8,02 uur. Een schoolwekenpakket (40 schoolweken) en een flexibel pakket (wisselende dagen) kost 
 8,36 per uur. Ook is incidentele vakantie opvang mogelijk bijvoorbeeld in combinatie met het schoolwekenpakket als er plek is op de groep.

Ouders waarvan de kinderen naar het kinderdagverblijf gaan kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten (kinderopvangtoeslag) via www.toeslagen.nl  

 

Peutertuin Natureluur:

Tarieven voor ouders met recht op kinderopvangtoeslag

Het tarief voor Peutertuin Natureluur is voor 2019  8,02 per uur. Flexibele opvang is  8,36 per uur. 

Ouders waarvan de kinderen naar de peutertuin gaan kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten (kinderopvangtoeslag) via www.toeslagen.nl  

 

Tarieven voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag (een- en geenverdieners):
Vanaf het aankomende schooljaar (20 augustus 2018) kunnen ouders, die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, gebruik maken van een gemeentelijke financiële regeling. U betaalt dan nog maar 0,69 ct per uur bij een afname van twee ochtenden. De overige tariefkosten worden gesubsidieerd aan Natureluur via de gemeente Leudal.

Geïnteresseerd?  Meld uw peuter dan gauw aan via ons inschrijfformulier voor het nieuwe 'schooljaar'.
Na aanlevering van de 'verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag' en het inleveren van het gevraagde bewijsstuk, betaalt u het gereduceerde tarief. Deze verklaring vindt u onderaan deze pagina 

 

De Peutertuin is geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur. Er is een mogelijkheid om de ochtend te verlengen met 1 uur voor aanvang en/of 1 uur achteraf.  Wij adviseren minimaal twee ochtenden, maar dit is geen verplichting. Evt. combinatie van ochtenden kunt u zelf bepalen zolang er ruimte is op de groep. De peutertuin is in ieder geval geopend op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend, en bij voldoende interesse ook op de woensdagochtend.

 

Download het PDF bestand onderaan de pagina voor meer informatie over de tarieven en openingstijden van Peutertuin Natureluur.

 

 

BSO Natureluur biedt het volgende aan:
Het tarief voor BSO Natureluur is afhankelijk van de keuze van het pakket.

Download het PDF bestand onderaan de pagina voor meer informatie over de tarieven van BSO Natureluur. De verschillende pakketten zijn richtlijnen. Mocht uw voorkeur van een BSO pakket er niet tussen staan, neem dan even contact op voor overleg en wellicht is het wel mogelijk.

U kunt een keuze maken uit:

* BSO compleet pakket

   (52 weken dus incl. vakanties, schoolweken en schoolvrije dagen)

* BSO schoolweken pakket (40 weken)

* BSO schoolvakantie pakket

   (voor kinderen die alleen in de vakanties komen)
* Incidentele vakantie opvang is ook mogelijk als uw kind normaal niet        naar Natureluur komt maar wel mee wil doen aan leuke activiteiten.

* BSO flex pakket (voor wisselende dagen)

* VSO pakket (voor voorschoolse opvang)

 

 

Kinderopvangtoeslag

Ouders van kinderen die naar de kinderopvang gaan, kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang bij een geregistreerde kinderopvangorganisatie.

De locaties van Natureluur zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en worden jaarlijks geïnspecteerd op de kwaliteitseisen van de Nederlandse Wet Kinderopvang.

 

Download
BSO pakketten & tarieven 2019
Natureluur_Tarievenlijst_2019.pdf
Adobe Acrobat document 5.3 MB
Download
Peutertuin tarieven 2019
Peutertuin_Tarievenlijst_2019.pdf
Adobe Acrobat document 7.2 MB

De kinderopvangtoeslag wordt gegeven in de vorm van een belastingteruggave. Of u hiervoor in aanmerking komt en hoe hoog deze teruggave is, hangt af van het totale gezinsinkomen en een aantal andere factoren. Op Kinderopvangtoeslag vindt u alle informatie. U kunt ook uw netto kosten berekenen via Proefberekening op de site van de belastingdienst via www.toeslagen.nl

 

Let op; De toeslag dient te worden aangevraagd binnen 3 maanden na de maand waarin de kinderopvang is begonnen. Als u zich aan deze aanvraagtermijn houdt, voorkomt u dat u een of enkele maanden kinderopvangtoeslag misloopt. Kinderopvangtoeslag aanvragen kan via ''Toeslag aanvragen'' op de site van de belastingdienst. Heeft u vragen over de kinderopvangtoeslag? Dan kunt u terecht bij de BelastingTelefoon: 0800 – 0543 (gratis). Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 

LRKP nummers:

Natureluur BSO St. Elisabeth Haelen: 277847710
Natureluur KDV en peutertuin de Vlindertuin Heythuysen: 166465100
Natureluur BSO de Vlindertuin Heythuysen: 866682764

 

Algemene voorwaarden 

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden. Natureluur hanteert de Algemene Voorwaarden voor de Kinderopvang die opgesteld zijn door Brancheorganisatie voor ondernemers in de kinderopvang. Deze Algemene Voorwaarden vormen de basis voor de contracten tussen ouders en Natureluur. 

 

 

Download
Natureluur Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden BVOK - 2018.pdf
Adobe Acrobat document 222.8 KB
Download
Verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag
Verklaring geen recht op kinderopvangtoe
Adobe Acrobat document 83.6 KB